Laitospääkäyttäjän tehtävät: Rahoittajat

Rahoituspäätöksiin yhdistetään rahoittajia. Vain TUTKAn pääkäyttäjä (ei enää laitospääkäyttäjä) voi muokata rahoittajia. Rahoituspäätösosion sulkemisen myötä rahoittajia ei tarvitse normaalitilanteessa päivittää.

Rahoittajan lisääminen

Kuva laitoksen etusivusta ja oppiaineista + rahoittajista + tutkimusalueista

Uusi rahoittaja lisätään klikkaamalla laitoksen pääsivulta lisää-linkkiä rahoittajien kohdalta.

Kuva rahoittajalisäämislomakkeesta

Avautuvalla sivulla näkyy alareunassa järjestelmässä olevat rahoittajat rahoittajaryhmittäin.

Uuden rahoittajan rahoittajaryhmä valitaan alasvetolistasta ja uuden rahoittajan nimi kirjoitetaan tekstikenttään. Lopuksi painetaan Lisää rahoittajaksi -painiketta. Uusi rahoittaja ilmestyy sivun alareunan listaan.

Rahoittajan lisäämisestä poistutaan sivun alareunan Palaa etusivulle -painikkeella.

Kuva rahoittajan muokkaamislomakkeesta uuden kirjoittamis kohdassa

Rahoittajan muokkaaminen

Rahoittajia muokataan laitoksen pääsivun rahoittajien kohdalla olevan muokkaa-linkin kautta.

Linkin takaa avautuvalla sivulla valitaan ensin rahoittajaryhmä josta muokattava rahoittaja löytyy. Tämän jälkeen painetaan näytä rahoittajat (->) -painiketta. Kyseisen ryhmän rahoittajat päivittyvät oikeanpuoleiseen listaan.

Muokattavan rahoittajan nimi valitaan oikean puolisesta pudotusvalikosta ja painetaan valitse-painiketta.

Sivun alareunan kenttään kirjataan rahoittajan uusi nimi ja painetaan tallenna-painiketta.

Nimen muutoksen voi tarkistaa hakemalla rahoittajaryhmän rahoittajat uudelleen näytä rahoittajat (->) -painikkeen avulla oikeanpuoleiseen listaan.

Rahoittajan muokkaaminen lopetetaan Palaa etusivulle -painikkeella sivun alalaidasta.

Kuva rahoittajan poistamislomakkeesta

Rahoittajan poistaminen

Rahoittajan poistaminen aloitetaan klikkaamalla poista-linkkiä rahoittajien kohdalta laitoksen pääsivulla.

Avautuvalla sivulla valitaan vasemmanpuoleisesta alasvetolistasta poistettavan rahoittajan rahoittajaryhmä ja painetaan näytä rahoittaja (->) -painiketta.

Kyseisen ryhmän rahoittajat päivittyvät oikean puoleiseen listaan.

Tästä listasta valitaan poistettava rahoittaja ja painetaan poista-painiketta.

Mikäli rahoittaja on liitetty johonkin rahoituspäätökseen, ei rahoittajaa voi poistaa. Ko. rahoituspäätöksiin tulee ensin vaihtaa joku toinen rahoittaja.

Rahoittajan poistumisen voi tarkistaa hakemalla rahoittajaryhmän rahoittaja näytä rahoittajat (->) -painikkeen avulla oikean puoleiseen alasvetolistaan.

Rahoittajan poistaminen lopetetaan Palaa etusivulle -painikkeella sivun alalaidasta.

Seuraava aihe / Next topic

TUTKAn ohjesivusto, TUTKA-tuki, tutka-support@jyu.fi
Sivun osoite https://tutka.jyu.fi/help/paakayttajalle/tehtavia/rahoittajat
Päivitetty 30.10.2018