Laitospääkäyttäjän tehtävät: Laitoksen tietojen muokkaaminen

Laitoksen pääkäyttäjällä on oikeus muokata kaikkia oman laitoksensa alla kirjattuja tietoja, myös laitoksensa henkilöiden henkilö- ja käyttäjätietoja.

Muiden kuin henkilötietojen muokkaus on ohjeistettu osiot-kappaleessa.

Henkilötietojen muokkaaminen

Henkilötietojen muokkaaminen on hieman erilainen laitospääkäyttäjällä ja tavallisella käyttäjällä. Tavallisen käyttäjän tapaus on käyty läpi käyttäjätiedot-osiossa.

Kuva henkilötietojen muokkamisen valintalistasta.

Kun tavallinen kirjautunut käyttäjä klikkaa laitospääsivulla henkilötietojen muokkaus-linkkiä, saa hän eteensä omien tietojen muokkauslomakkeen.

Samassa tilanteessa laitospääkäyttäjä saa listan, josta valitaan kenen tietoja muokataan. Listasta valitaan henkilön nimi ja painetaan Valitse-painiketta. Myös pääkäyttäjän omien tietojen muokkaaminen tapahtuu tätä kautta.

Muuten tietojen muokkaaminen toimii samalla tavalla kuin tavallisella käyttäjällä.

Salasanojahan voi muokata myös käyttäjähallinta-sivulla

Omat tiedot

Omat tiedot linkin takaa tavallinen kirjautunut käyttäjä saa näkyviin kaikki Tutkaan kirjatut tietonsa.

Samassa tilanteessa laitospääkäyttäjä saa valintalistan, josta valitaan henkilö jonka tietoja halutaan tarkastella.

Myös laitospääkäyttäjän omat tiedot löytyvät tätä kautta.

Seuraava aihe / Next topic

TUTKAn ohjesivusto, TUTKA-tuki, tutka-support@jyu.fi
Sivun osoite https://tutka.jyu.fi/help/paakayttajalle/tehtavia/laitoksen_tiedot