Osiot: Muokkaaminen

Kuten lisääminen, myös muokkaaminen vaatii käyttäjän sisäänkirjautumisen. Tietoja pääsee muokkaamaan kahdella tavalla.

1. Laitospääsivun muokkaa-linkin avulla
  2. Yksittäisen näyttämissivun kautta

Laitospääsivun muokkaa-linkin kautta pääsee hakemaan laitoksen tietoja, jonka jälkeen saa listan hakua vastanneista tiedoista ja muokkaa-linkin jos käyttäjällä on oikeus muokata kyseistä tietoa.

Katso kenellä on oikeus muokata.

Toinen tapa on etsiä yksittäisen tiedot (esim. julkaisun) näyttämissivu ja käyttää sen alareunasta löytyvää muokkaa-painiketta.

Huom! Muokkaa-painikkeen saa näkyviin yksittäisen näyttämissivulla vain käyttäjä jolla on oikeus muokata tietoa.

Yksittäisen tiedot näyttämissivulle pääsee esimerkiksi Omat tiedot-sivun kautta.

Lomakkeella muuttuneet tiedot tallennetaan 'tallenna'-painikkeen avulla. Keskeytä-painikkeen avulla poistutaan laitospääsivulle tallentamatta mitään.

TUTKAn ohjesivusto, TUTKA-tuki, tutka-support@jyu.fi
Sivun osoite https://tutka.jyu.fi/help/osiot/muokkaaminen