Osiot : Lisääminen

Kun käyttäjä kirjautuu sisään ja valitsee TUTKAn etusivulta oman laitoksensa (sen laitoksen johon hänet on liitetty), saa hän laitospääsivulle näkyviin lisää-painikkeet. Näiden painikkeiden avulla voi lisätä kaikkia TUTKA-tietoja.

Paras tapa hallinnoida omia tietoja on Omat tiedot -sivu. Sen avulla voi ensin tarkastaa onko joku muu jo syöttänyt saman julkaisun jota itse on viemässä ja sen jälkeen tarvittaessa viedä lisää-linkin avulla uuden tiedon TUTKAan. Näin vältytään päällekkäisyyksiltä.

Lomakkeella uusi tieto tallennetaan 'tallenna'-painikkeen avulla. Keskeytä-painikkeen avulla poistutaan laitospääsivulle tallentamatta mitään.

Virheilmoitukset

Kun tarvittavat tiedot on syötetty, painetaan 'tallenna'-painiketta. TUTKA tarkastaa syötetyt tiedot. Jos pakollisia tietoja puuttuu tai annetuissa tiedoissa on virheitä, ilmoittaa järjestelmä siitä punaisilla ilmoituksilla sivun yläreunassa. Jos virheitä ei ole, siirrytään kaikki julkaisun tiedot näyttävälle sivulle, jossa ilmoitetaan tallennuksen onnistuneen.

Lisäämistä käsitellään tarkemmin myöhemmin kunkin osion kohdalla.

TUTKAn ohjesivusto, TUTKA-tuki, tutka-support@jyu.fi
Sivun osoite https://tutka.jyu.fi/help/osiot/lisaaminen
Päivitetty 09.10.2006