Näkymät: Laitoksen sivu

Laitossivujen kautta lisätään tietoja TUTKAan sekä selataan niitä.

Kuva laitossivusta kirjautumattomana

Kirjautumaton käyttäjä

Kirjautumattomalle käyttäjälle näkymä on viereisen kuvan mukainen.

Kirjautumaton käyttäjä näkee laitossivulla vain raportit. Rahoituspäätös- ja apuraharaportteja ei kirjautumaton käyttäjä näe, koska osa tiedoista on luottamuksellisia.

Kuva laitossivusta kirjautuneena

Kirjautunut (tavallinen) käyttäjä

Kirjautunut käyttäjä saa laitossivulla näkyviin raporttien lisäksi jokaisen osion lisäämis-, muokkaus- ja poista-painikkeet. Ulkomaiset vieraat-osiossa on vielä lisänä ota pohjaksi -painike.

Kirjautumattomaan käyttäjään verrattuna kirjautunut käyttäjä saa näkyviin laitossivun yläreunaan hakukentän. Tämän kentän avulla voi nopeasti hakea tietoa.

Laitossivun kautta käyttäjä voi muokata henkilötietojaan yläreunan henkilötiedot -> muokkaa -linkin avulla. Samalla sivulla käyttäjä voi vaihtaa salasanansa. Omat tiedot -toiminto näyttää kaikki käyttäjästä TUTKAn kirjatut tiedot. Lisää henkilötietojen muokkaamisesta ja omista tiedoista osiossa Käyttäjätiedot.

Kuva laitossivusta laitospääkäyttäjä kirjautuneena

Laitospääkäyttäjä

Laitospääkäyttäjä saa tavallisen käyttäjän näkymän lisäksi mahdollisuuden muokata yksikön tietoja, rahoittajia, tutkimusalueita ja oppiaineita. Lisää laitospääkäyttäjän oikeuksista osassa pääkäyttäjälle.

Kuva laitossivusta laitoksen johtaja kirjautuneena

Laitoksen johtaja

Laitoksen johtaja saa tavallisen käyttäjän näkymän lisäksi mahdollisuuden nähdä oman laitoksensa henkilökunnan UPJ-raportit.

Kuva laitossivusta järjestelmän pääkäyttäjä kirjautuneena

Järjestelmän pääkäyttäjä

Järjestelmän pääkäyttäjä saa näkyviin laitospääkäyttäjän näkymän lisäksi rahoittajaryhmät ja järjestelmän tiedot. Järjestelmän pääkäyttäjää koskeviin kysymyksiin vastaa TUTKA-tuki (tutka-support@jyu.fi).

Seuraava aihe / Next topic

TUTKAn ohjesivusto, TUTKA-tuki, tutka-support@jyu.fi
Sivun osoite https://tutka.jyu.fi/help/nakymat/nakymat_laitos