Näkymät

Tässä osassa tutustutaan TUTKAn näytön osiin eli mitä järjestelmä näyttää.

Jokaisella TUTKAn sivulla on yläreunassa TUTKA-logo, josta pääsee järjestelmän etusivulle.

Kuvan alapuolella olevan palkin vasemmassa reunassa on kerrottu kyseisen sivun nimi ja paikka. Palkin oikeassa reunassa on sisäänkirjautumispainike 'LOG IN'. Kun käyttäjä on kirjautunut sisälle, näkyy samassa kohdassa käyttäjätunnuslinkki ja uloskirjautumispainike 'LOG OUT'. Tämän painikkeen avulla tietää onko kirjautunut TUTKAan.

Kirjautunut käyttäjä voi selata omia tietojaan klikkaamalla käyttäjätunnuslinkkiä.

Jokaisen sivun oikeassa alalaidassa on linkki TUTKAn palautelomakkeelle. Palautelomakkeesta enemmän osassa palaute.

Seuraavassa käydään läpi TUTKA-järjestelmän eri näkymät.

TUTKAn ohjesivusto, TUTKA-tuki, tutka-support@jyu.fi
Sivun osoite https://tutka.jyu.fi/help/nakymat
Päivitetty 27.02.2013