Tutka

TUTKAn ohjesivusto

Tämä sivusto sisältää kaiken TUTKAn yliopistotason ohjeistuksen.

Sivustolla käsiteltävät aiheet löytyvät oikean reunan navigoinnista. Voit käydä sivuston läpi myös jokaisen sivun alareunasta löytyvien "Seuraava aihe"-linkkien tai sivustokartan avulla. Myös usein kysytyt kysymykset kannattaa lukea.

Mikä TUTKA? Miten pääsen alkuun?

TUTKAan tutustuminen ja käyttö kannattaa aloittaa Mikä TUTKA?-sivusta.

Mikäli haluat päästä nopeammin alkuun, lue pikaohje, usein kysytyt kysymykset tai katso videoesittely (TUTKA.wmv / 7 808 KB / 2:57).

Kenen tietoja kirjataan?

TUTKAan kirjataan JY:n henkilökunnan (sis. mm. jatko-opiskelijat) julkaisuihin ja muuhun tieteelliseen toimintaan liittyviä tietoja. Katso tarkemmat määritykset henkilökuntasivulta.

Miten kirjataan? Mitä tarkoittaa?

Löydät hakemasi osio-kohdan alta, jos haluat tietää mitä TUTKAan kirjataan, mitä esim. julkaisuista kysytään tai mitä jokin kenttä tarkoittaa.

Tietojen haku

Tietoja saat TUTKAsta haettua raporttien tai JY tutkii-sivuston avulla. Jos et ole kirjaamassa tietoa TUTKAan, et tarvitse käyttäjätunnusta.

Kaikki itsestäsi kirjatut tiedot näet sisään kirjautumisen jälkeen valitsemalla yläreunasta Omat tiedot.

Apua

Lue pikaohje ja usein kysytyt kysymykset.

Apua TUTKAn käyttöön saat oman laitoksesi laitospääkäyttäjältä, jolta saat myös tunnukset järjestelmään.

Järjestelmän pääkäyttäjät ja ylläpitäjät (=TUTKA-tuki) on listattu ylläpitosivulla. TUTKA-tukeen voit ottaa yhteyttä järjestelmään tai tähän sivustoon liittyvissä ongelmissa, joko sähköpostitse (tutka-support@jyu.fi) tai TUTKAn palautelomakkeen kautta.

Seuraava aihe / Next topic

TUTKAn ohjesivusto, TUTKA-tuki, tutka-support@jyu.fi
Sivun osoite https://tutka.jyu.fi/help
Päivitetty 21.02.2013